Sabtu, 07 April 2018

(6.66 MB) Via Vallen Lanangan Ra Mutu Mp3

Via Vallen Lanangan Ra Mutu Mp3

Pisan Ketemuan mandang Ngomongke Katresnan
Ngajak Pendekatan Sok Ngroso Jagoan
Omongan Sok Alus Ning Lambene Muni tulus
Ngroso Paling Bagus Padahal Ko Wedus

Aku Kudu Piye Wes Bacut Katut Atine
Nganti Bondo Dunyo Wes Entek Entekan
Bacut Tresno Slirane Nanging Sak Karepe Dw
Kabeh ambyar Bubar Mung Marai Edan

Telah Ambyar Entek Entekan
Bondoku Mubal Ra Karuan
Mung Nggo Dapurmu Sing Blas Ra Mutu
Bul Pabu Mung Gur Modal Untu

Neng Awal Ngomong tresno Tenanan
Akhire Mung Malik Kahanan
Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan

Kesel Buyer Ambyar Batin Iki
Jebul Mung Di Apusi Lanangan Ra Mbejaji
Manise Neng Awal Ketemu Le Ngeyakinke Aku
Nganti Tego Nyidro Bojomu

Akhire Petung Mburi Mung Kapusan
Saiki Kabeh Bosokmu Uwes Konangan
Bingung Atiku Kesel Ra Karuan
Nanging Kudu Piye Maneh Wes Kahanan

Telah Ambyar Entek Entekan
Bondoku Mubal Ra Karuan
Mung Nggo Dapurmu Sing Blas Ra Mutu
Bul Pabu Mung Gur Modal Untu

Neng Awal Ngomong Tresno Tenanan
Akhire Mung Malik Kahanan
Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan

Mbiyene Ning Awal Cangkeme Ncen Manis Tenan
Jebul Tibo Mburi Sifatmu Bosok Tenanan
Menclok Rono Menclok Rene Mung Ngumbar Katresnan
Kroso Bagus Dw Lagake Koyo Pangeran

Janji Janji Setyo Kabeh Mung Amergo Bondo
Tresno Sing Tak Nduweni Kabeh Ra Ono Guno
Jebul Koe Kuwi Mung Buto Rupo Menungso
Ketok Apik Ning Njobo Jebul Njerone Olo

Telah Ambyar Entek Entekan
Bondoku Mubal Ra Karuan
Mung Nggo Dapurmu Sing Blas Ra Mutu
Bul Pabu Mung Gur Modal Untu

Neng Awal Ngomong Tresna Tenanan
Akhire Mung Malik Kahanan
Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan

Mas, Koe Wes Tak Culke
Mergo Koe Sak Penake Dw
Mas. Mugo Bahagio ro Wong Liyo
Gandheng Meneh Aku Wis Ra Biso

Telah Ambyar Entek Entekan
Bondoku Mubal Ra Karuan
Mung Nggo Dapurmu Sing Blas Ra Mutu
Bul Pabu Mung Gur Modal Untu

Neng Awal Ngomong Tresna Tenanan
Akhire Mung Malik Kahanan
Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan

Atiku Wis Lilo Tenanan
Ketimbang Mung Terus Kelaran
Yen Kon Mbaleni Tali Katresnan
Aku Wes Ra Iso Tenanan

Aku Wis Ikhlas Aku Wis Lilo
Aku Wis Cukup Bahagio
Tanpo Koe Uripku Luwih Merdiko

Semua lagu yang ada di koleksilagu.net hanya untuk review saja, apa bila anda benar-benar ingin mempunyai lagu original atau aslinya, silahkan untuk membeli kaset dan CD dari lagu yang anda sukai. Daftar lagu yang tersedia selain untuk hiburan semata, juga sebagai promosi lagu dan artis agar menjadi semakin populer.

0 komentar

Posting Komentar