Senin, 02 April 2018

(4.96 MB) NDX A.K.A KENANGAN (Paling Baper Banget) Mp3

NDX A.K.A KENANGAN (Paling Baper Banget) Mp3

Remok rasane atiku
Yen kelingan sliramu
Kanti sebab ninggal aku
Gawe tatu neng atiku

Abot rasane ngilangke kenanganmu
Karo kenanganku seng tansah kaukir
Ono sak jroning atiku

Kelingan jaman semono aku ro kuwe pacara
Mplaku neng pinggir segoro karo tangane gandengan
Nangen kabeh kuwi wes dadi kenangan
Mergo awakmu tego misahke sesandingan

Pantai parang tritis seng dadi seksine cidro
Nalikane kowe medot taline asmoro
Aku tok tinggal lungo, lungo ro wong liyo
Lan kowe gawe sebab atiku keloro loro

Dek opo kowe lali
Karo janjimu marang aku
Seng mbiyen kok ucap neng lati
Ono ing ngarepku

Janjimu ra bakal pisahkan
Nganti tekane pati
Nanging opo mergo kahanan
Kowe mblenjani nglarani ati iki

Seprene aku iseh kelingan karo sliramu
Sing mbiyen ngaku keparengan karo awaku
Layang ora iso sebagai pirangku
Mergo awaku iseh ono neng njero atiku

Abot rasane aku nglaleke kenanganmu
Mergo awaku wes setreno marang sliramu
Bakal tak jogo tresnaku nganti tekan patiku
Senajan awaku ra iso balen karo awakmu

Dek opo kowe lali
Karo janjimu marang aku
Seng mbiyen kok ucap neng lati
Ono ing ngarepku

Janjimu ra bakal pisahkan
Nganti tekane pati
Nanging opo mergo kahanan
Kowe mblenjani nglarani ati iki

Dek opo kowe lali
Karo janjimu marang aku
Seng mbiyen kok ucap neng lati
Ono ing ngarepku

Janjimu ra bakal pisahkan
Nganti tekane pati
Nanging opo mergo kahanan
Kowe mblenjani nglarani ati iki

Semua lagu yang ada di koleksilagu.net hanya untuk review saja, apa bila anda benar-benar ingin mempunyai lagu original atau aslinya, silahkan untuk membeli kaset dan CD dari lagu yang anda sukai. Daftar lagu yang tersedia selain untuk hiburan semata, juga sebagai promosi lagu dan artis agar menjadi semakin populer.

0 komentar

Posting Komentar