Sabtu, 10 Maret 2018

(7.16 MB) Download Lagu Via Vallen Bojo Ketikung Mp3

Via Vallen Bojo Ketikung Mp3

Aku ra nyongko
Koe tego karo konco
Jarene konco kentel bojomu tak sleding tekel
Opo ra ono kimcil liyo seng seneng koe
Dadi koe nikung bojo'ne koncoe dewe

Eeee konco ku sek jarene CS ku
Nanging nyatane neng mburi kok koe koco pabu
Bribik nikung nyiak bribik bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindhak sak penak'e
Paitan campur nguyu kau merebut pacarku
Musuh dari belakang Ah mana kutahu
Seakan kau acuhkan padahal engkau kecu
Ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

Saktenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo
Saktenane atiku loro
Nanging aku kebacot loro

Eeee konco ku sek jarene CS ku
Nanging nyatane neng mburi kok koe koco pabu
Bribik nikung nyiak bribik bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindhak sak penak'e
Paitan campur nguyu kau merebut pacarku
Musuh dari belakang Ah mana kutahu
Seakan kau acuhkan padahal engkau kecu
Ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

Aaaku kurang opo Koe iso tego
Opo ono salahku trus koe nikung aku
Opo butuh tanjakno kok aku kudu lilo
Ngrasakke tumindhakmu sing rugi nang awakku
Pancen koe koyo neng uthek mu ogk roto
Pendhak dinone amor, e bojoku kog gondol
Tapi saat ku pendam mana sanggup tag tahan
Ning ngarep ogk apik'an neng mburi ogk Ba***an

Saktenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo
Saktenane atiku loro
Nanging aku kebacot loro

Yowes sak karepmu nek ngeneki caramu
Yen wis iki dalane aku mung iso sue
Koe mung tak titeni ogk watakmu kemlinthi
Pacantenmaem diri kau anggap permaisuri
Yen aku pok tompo, jenengmu tak tompo
Mugo iso seneng awet tekan tuo
Sakjane aku nguyu mikirke tumindak mu
Kok koe ngrangas banget dopeni ogk ra ngerti

aku ra nyongko
Koe tego karo konco
Jarene konco kentel bojomu tak sleding tekel
Opo ra ono kimcil liyo seng seneng koe
Dadi koe nikung bojo'ne koncoe dewe

aku ra nyongko
Koe tego karo konco
Jarene konco kentel bojomu tak sleding tekel
Opo ra ono kimcil liyo seng seneng koe
Dadi koe nikung bojo'ne koncoe dewe

Semua lagu yang ada di koleksilagu.net hanya untuk review saja, apa bila anda benar-benar ingin mempunyai lagu original atau aslinya, silahkan untuk membeli kaset dan CD dari lagu yang anda sukai. Daftar lagu yang tersedia selain untuk hiburan semata, juga sebagai promosi lagu dan artis agar menjadi semakin populer.

0 komentar

Posting Komentar