Minggu, 18 Maret 2018

(6.85 MB) Didi Kempot Banyu Langit Mp3

Didi Kempot Banyu Langit Mp3

Sworo angin, angin sing ngreridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi
suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi
Ngalemo, ngalem neng dodoku
tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo, ngalemo neng aku
ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit sing ono nduwur kayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
melu krungu swaramu ngomongke lopo
Ademe gunung merapi purba
sing neng langgran Wonosari Yogyakarta

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis teles ono klambi iki
jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis nggedhineng nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso bali

Ademe gunung merapi purbo
melu krungu suaramu ngomongke lopo

Ademe gunung merapi purbo
sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti seprene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Semua lagu yang ada di koleksilagu.net hanya untuk review saja, apa bila anda benar-benar ingin mempunyai lagu original atau aslinya, silahkan untuk membeli kaset dan CD dari lagu yang anda sukai. Daftar lagu yang tersedia selain untuk hiburan semata, juga sebagai promosi lagu dan artis agar menjadi semakin populer.

0 komentar

Posting Komentar