Senin, 12 Februari 2018

Lirik Lagu Sabar Ini Ujian - Nella Kharisma (Feat RPH)

Lirik Lagu Sabar Ini Ujian - Nella Kharisma (Feat RPH)

mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian

aku ra ngerti sing dadi pikiranmu
saben dino ngelarani atiku
kurang kepiye anggonku sing nresnani
nanging sing tak tompo loro ati..

opo coba salahku nganti keloro-loro
opo pancen wis ono sing liyo
opo kowe ra kelingan jaman lagi dadian
susah seneng sing penting barengan

sabar sabar kudu piye kabeh wes tak lakoni
kowe isih podo wae, koyo ra nduwe ati
sabar kudu sabar, jare iki ujian
nanging nganti kapan, aku wes ora tahan..

tresnoku wes tenanan, malah mbok nggo dolanan
opo ra kelingan jaman lagi pendekatan
omonganmu jan lunyu, gemlinting koyo banyu
gawe luluh atiku sing terbuai rayuanmu

saiki leda lede lali karo janjine
lambemu mencla mencle ora keno dijagakke
aku kurang kepiye, kurang sabar apane
sak karepmu dewe

mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian

aku ra ngerti sing dadi pikiranmu
saben dino ngelarani atiku

isuk awan bengi ra tau sobo omah
bali seminggu pisan, malah nggowo masalah
jarene pamite kerjo golek upo
jebule baline nggowo wedokan liyo

opo coba salahku nganti keloro-loro
opo pancen wis ono sing liyo

dulu cinta-cintaan, juga kangen-kangenan
sekarang kau berubah setelah kenal dia
jarene janjine sehidup semati
nyatane saiki kau ingkari janji

sabar sabar model piye kabeh wes tak lakoni
kowe isih podo wae, koyo ra nduwe ati
sabar kudu sabar, jare iki ujian
nanging nganti kapan, aku wes ora tahan..

sabar sabar model piye kabeh wes tak lakoni
kowe isih podo wae, koyo ra nduwe ati
sabar kudu sabar, jare iki ujian
nanging nganti kapan, aku wes ora tahan

mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian

Semua lagu yang ada di koleksilagu.net hanya untuk review saja, apa bila anda benar-benar ingin mempunyai lagu original atau aslinya, silahkan untuk membeli kaset dan CD dari lagu yang anda sukai. Daftar lagu yang tersedia selain untuk hiburan semata, juga sebagai promosi lagu dan artis agar menjadi semakin populer.

0 komentar

Posting Komentar